WOW kampen en WOW kampen +

WOW kampen

Wat is er leuker dan op kamp gaan? Op WOW kamp gaan! Want dan doe je allemaal dingen die je anders niet doet. En dat is iets wat álle kinderen wel eens willen meemaken. Ook als ze uit een maatschappelijk kwetsbare situatie komen, willen ze niets liever dan spelen, lekker eten en op avontuur gaan. Kortom, een week lang gewoon kind zijn. Zo kunnen ook kinderen uit een kwetsbare situatie terug naar school met een WOW-verhaal.

Om deze WOW kampen mogelijk te maken hebben we natuurlijk helpende handen nodig. We zoeken vrijwilligers en stagiairs voor de begeleiding. Ben jij zo iemand? Laat het ons dan zeker weten! 

Het is prachtig hoe kinderen ademloos naar de toneeltjes kijken of voor het eerst met ons ravotten in de duinen. Ik wist niet dat ik zo veel voor hen kon betekenen." Jens Moni op een kamp. 

Meer informatie over de WOW Kampen

Ga mee als vrijwilliger

WOW kampen +

Naast de WOW kampen zijn er ook WOW kampen + (plus). WOW kampen + zijn er voor kinderen van 7 t.e.m. 14 jaar met een beperking die uit een maatschappelijk kwetsbaar gezin komen. Per kamp kunnen er 20 kinderen mee. Ze worden verzorgd en begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers van Rode Kruis-Vlaanderen: verpleeg- en zorgkundigen, animatoren en handige harry's en henriëttes voor de logistieke hulp. Een kamp met veel WOWs en veel plussen. Heb jij zin om te helpen?

Meer informatie over de WOW kampen +

Ga mee als vrijwilliger