Hallo, ik ben HANS

Hallo, Ik ben HANS. Nadat BREHT zichzelf voorstelde is het nu mijn beurt. Waar staat Hans voor?

Helpen. Dat is wat ik voor Jeugd Rode Kruis wil doen. Helpen om het beleidsplan te realiseren, Helpen om uitdagingen aan te gaan, Helpen bij fijne en minder fijne momenten.

Ambitieus? Zo mag ik de doelstellingen van Jeugd Rode Kruis wel noemen. En ja, ambitieus wil ik daar samen Actief aan werken. Mijn eerste IPW was alvast zeer Aangenaam.

Nieuwsgierig ben ik ook naar alles wat er nog staat te gebeuren.

Stressbestendig, een eigenschap waarmee ik geboren ben. Ook Speels, Spontaan, Sportief zijn woorden die beginnen met een S. Misschien zie ik jullie wel in Antwerpen tijdens de Ten miles?

 

      De websites van Rode Kruis-Vlaanderen maken gebruik van cookies om jouw bezoek zo vlot mogelijk te laten verlopen. We installeren daarvoor technische cookies die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van deze websites en analytische cookies om het algemeen gebruik van de websites te meten. Door verder te surfen op onze websites ga je akkoord met ons cookiebeleid.